0
Your Cart

WERK IN OPDRACHT

Een tekening van die lievelingsfoto als speciaal verjaardagscadeau, een persoonlijke poster als house-warming presentje, een paar oorbellen speciaal voor jou of iemand anders of een uniek ontwerp om af te drukken op een shirt, schort, sweater of ander kledingstuk. Loesoe maakt het graag! Neem contact op met Loesoe om werk in opdracht te bestellen. 

Posters

Loesoe tovert iedere foto om tot een kunstwerkje. Jij kiest het formaat en kan aangeven welke kleuren je wil. De rest doen wij. De startprijs is € 24,95 voor een A4 of A3. Wil je een groter formaat of heb je speciale bewerkingswensen? Dan bespreken we wat de bijkomende kosten zijn. 

Geen foto? Vertel ons dan iets over de persoon aan wie je de poster wil geven? We komen terug met 3 ruwe schetsen en werken de schets van jouw keuze verder uit. 

Oorbellen/sleutelhangers

Een paar oorbellen of een sleutelhanger, speciaal voor jou of iemand anders. Ook dat kan. Laat ons weten welke kleur(en) en vorm(en) je mooi vindt. Wij maken een paar ontwerpjes, jij kiest welke we uiteindelijk voor je maken. Voor oorbellen of een sleutelhanger in opdracht betaal je € 8,50 exclusief verzendkosten. 

Ontwerp voor bedrukken van kleding (of iets anders)

Een ontwerp voor jouw vriendengroep, studentenvereniging, sportteam, familie of anders. Ook daarvoor kun je bij Loesoe terecht. Voor het ontwerp betaal je € 24,95. Als je wil, kan Loesoe ook helpen bij het uitzoeken van de kleding en het begeleiden van het drukwerk. De kosten hiervoor bespreken we vooraf.

Wat onze klanten zeggen
1 beoordeling